Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Här är Vänsterpartiets upplägg på 1 maj

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN/LÄNET

Hur ser Vänsterpartiets upplägg ut i Oskarshamns kommun och i länet som helhet på 1 maj?

Vi frågade Lena Granath (V) i Oskarshamn.

Lena Granath (V). FOTO: VÄNSTERPARTIET

”Vi har i regionen och i kommunen anpassat oss efter pandemin och de restriktioner som råder och därför har vi istället ett gediget digitalt firande”, berättar hon.

”Parollen är Jobb, Jämlikhet och Framtidstro”

LENA GRANATH (V)

”Kring det centrala firandet följer vi partiets nationella Facebooksida och hemsidan. Parollen är ”Jobb, Jämlikhet och Framtidstro”. Nooshi Dadgostar talar i en direktsänd 1 maj-show som visas på vansterpartiet.se, på Youtube och i våra andra sociala medier. Följ den gärna på Facebook för möjligheten att diskutera och kommentera. Sändningen börjar klockan 11.45 och klockan 12.00 håller Nooshi Dadgostar sitt första 1 maj-tal som partiledare för Vänsterpartiet. Det blir också musik, samtal, stand-up och mycket mer.”

”Varje år har vi en insamling och årets första maj-insamling kommer att gå till folket i Jemen. Swisha gärna ditt bidrag till 123 900 37 24 eller använd bankgiro 900-3724. Märk insättningen ”Första maj”. Insamlingen sker via biståndsorganisationen Oxfam”, berättar Lena Granath.

”Vi är flera miljoner svenskar som har hjärtat till vänster, och på 1 maj visar vi det”

”Vi är flera miljoner svenskar som har hjärtat till vänster, och på 1 maj visar vi det.”

”Utöver det försöker vi uppmärksamma den internationella arbetarrörelsens dag genom att hänga upp något rött i fönster, balkonger eller flaggstänger, vi har även skickat en hälsning till alla våra medlemmar i Oskarshamn genom ett väl beprövat sätt, via brev.”

Läs mer här.

GRAFIK: VÄNSTERPARTIET

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS