Här är Vänsterpartiets upplägg på 1 maj

Här är Vänsterpartiets upplägg på 1 maj

2021-04-29 Av av Oskarshamns-Nytt

OSKARSHAMN/LÄNET

Hur ser Vänsterpartiets upplägg ut i Oskarshamns kommun och i länet som helhet på 1 maj?

Vi frågade Lena Granath (V) i Oskarshamn.

Lena Granath (V). FOTO: VÄNSTERPARTIET

”Vi har i regionen och i kommunen anpassat oss efter pandemin och de restriktioner som råder och därför har vi istället ett gediget digitalt firande”, berättar hon.

”Parollen är Jobb, Jämlikhet och Framtidstro”

LENA GRANATH (V)

”Kring det centrala firandet följer vi partiets nationella Facebooksida och hemsidan. Parollen är ”Jobb, Jämlikhet och Framtidstro”. Nooshi Dadgostar talar i en direktsänd 1 maj-show som visas på vansterpartiet.se, på Youtube och i våra andra sociala medier. Följ den gärna på Facebook för möjligheten att diskutera och kommentera. Sändningen börjar klockan 11.45 och klockan 12.00 håller Nooshi Dadgostar sitt första 1 maj-tal som partiledare för Vänsterpartiet. Det blir också musik, samtal, stand-up och mycket mer.”

”Varje år har vi en insamling och årets första maj-insamling kommer att gå till folket i Jemen. Swisha gärna ditt bidrag till 123 900 37 24 eller använd bankgiro 900-3724. Märk insättningen ”Första maj”. Insamlingen sker via biståndsorganisationen Oxfam”, berättar Lena Granath.

”Vi är flera miljoner svenskar som har hjärtat till vänster, och på 1 maj visar vi det”

”Vi är flera miljoner svenskar som har hjärtat till vänster, och på 1 maj visar vi det.”

”Utöver det försöker vi uppmärksamma den internationella arbetarrörelsens dag genom att hänga upp något rött i fönster, balkonger eller flaggstänger, vi har även skickat en hälsning till alla våra medlemmar i Oskarshamn genom ett väl beprövat sätt, via brev.”

Läs mer här.

GRAFIK: VÄNSTERPARTIET

Dela gärna artikeln: