Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Historiska Sulegång bjuder in till Trädgårdsfestival med livemusik och picknick

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

MUSIK & KONSERT

Söndag den 30 juni öppnar Sulegång Kultur och Naturcenter upp sin trädgård för en mysig mini trädgårdsfestival med 2 fantastiska artister, singer/songwritern Sofia Talvik och Scott Ritcher från USA.

Det blir musik i världsklass i ett naturskönt sommarsverige. Sofia Talvik har släppt nio fullängdsalbum, det senaste Center of the Universe var shortlistat för grammyniminering i USA. Hon har blivit jämförd med artister som Joni Mitchell och First Aid Kit men har sitt alldeles egna sound.

Intima spelningar

Efter att ha turnerat över hela världen, inklusive länder i Europa som Tyskland och Nederländerna, USA och så långt bort som Nya Zeeland så ser hon fram emot att återvända till sina rötter och dela sin musik med den svenska publiken.

“Det har varit en fantastisk resa i USA, men det finns inget som att komma hem och spela för mina svenska fans,” säger Sofia Talvik som under sommaren gör intima spelningar på noga utvalda platser. En av dessa platser är den historiska byn Sulegång där hon spelade in sitt nya album förra året

Singer/songwriter från USA

Scott Ritcher är artisten från Kentucky som förälskade sig i Sverige under en turné här och nu bor i Stockholm sedan många år. I USA var han mest känd för sitt punkband Metroschifter, men solo spelar han stillsam singer/songwriter-musik med gitarr och sång.

Tag med egen camping-stol, eller filt. Korv och bröd finns att köpa på plats, du också välkommen att ta med egen mat och dryck. Om det skulle bli regn så flyttar konserten in i den historiska ladan.

Kalender: Mini trädgårdsfestival i Sulegång

+1
12
+1
2
+1
1
+1
1
+1
0
+1
1
+1
2

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS