Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Hjälp oss att fylla evenemangskalendern med sommarens aktiviteter i Oskarshamns kommun

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

NÖJE

Vi får ofta till oss från läsare att de ofta missar evenemang och läser om dem i efterhand. Vi vill att ingen ska missa de evenemang som arrangeras och lanserade vi för en tid sedan en gratis evenemangskalender.

I vår evenemangskalender för evenemang och aktiviteter kan arrangörer själva lägga in evenemang som äger rum i Oskarshamns kommun. Det kan vara allt från konserter, marknader och loppisar till konstutställningar, filmvisningar, motion och idrott.

Vi vill att evenemanget ska nå en bred publik och vi granskar alla evenemang innan de publiceras.

Nu behöver vi er hjälp med att fylla den nya evenemangskalendern med sommarens aktiviteter i Oskarshamns kommun. Det kostar som sagt inget att lägga upp en aktivitet som når ut till Oskarshamns-Nytts 55-60 000 läsare.

Nå ut med en lokal annons

Om du arrangerar ett större event och vill nå en större publik så kan vi rekommendera dig att köpa en lokal annons på vår webb. Du bokar då upp en annons under det antal veckor som du vill att annonsen ska synas. Under vecka 24 till 33 erbjuder vi dessutom 25% rabatt på samtliga annonser.

Förfrågan om lokala annonser hittar du på vår Ocast-sajt.

Foto: Freepik

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS