Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

HOCKEY: Han har skrivit på för IK Oskarshamn

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

IK Oskarshamn har värvat den 29-årige forwarden Ahti Oksanen.

Han har skrivit på ett tvåårskontrakt.

Klubben skriver om detta på sin hemsida på måndagen.

Ahti Oksanen kommer närmast från spel i tjeckiska Mountfield HK.

På meritlistan finns även spel i AHL och KHL (med Jokerit).

– Jag älskade min tid i Boston och den hockeyutbildning som jag fick där. Jag åkte dit tidigt och fick möjlighet att utvecklas med duktiga coacher och fina faciliteter. Det var viktigt för min tidiga utveckling. Jag hade bland annat David Quinn som head coach (senare huvudtränare i New York Rangers och nuvarande förbundskapten för USA). Han satte stor stolthet i att grunderna ska vara perfekta. När man spelade för honom fick man det man förtjänade. Om exempelvis toppspelarna inte levererar så spelade de inte. Det känns ärligt och jag gillade verkligen det. Man var tvungen att förtjäna sin speltid och det lärde jag mig mycket av, säger Ahti Oksanen till IKO.

Grafik: IK Oskarshamn

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS