Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

LOKAL ANNONS INFÖR EU-VALET

ANNONS

Aktuellt

HOCKEY: IK Oskarshamn har gjort klart med en kontraktsförlängning

Lokal annons inför EU-valet

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS INFÖR EU-VALET

OSKARSHAMN

Olli Palola blir kvar i IK Oskarshamn under hela säsongen – och Oskar Asplund lånas ut till Almtuna i hockeyallsvenskan.

Det skriver IKO på sin hemsida på fredagen.

– Olli har gjort det bra för oss och vuxit in i vårt sätt att spela. Han är viktig för laget och vi är glada över att han vill vara kvar i IK, säger klubbens general manager Thomas Fröberg

– Mitt mål från början var att stanna hela säsongen. Jag är glad över att det blir så och jag är glad att Oskarshamn vill ha kvar mig. IK är bättre än vad jag trodde på förhand och vi har en bra grupp killar. Jag har familjen på plats i stan nu och det gör allt runtomkring så mycket enklare när det handlar om att känna sig hemma och en del av laget, säger Olli Palola.

Oskar Asplund lånas ut till Almtuna under en tid framöver.

– Vi tar det match för match och tycker att det är viktigt att Aspen får den speltid han behöver. Han får komma tillbaka till ett lag han kan och känner sig trygg i. Vi hoppas att det gynnar honom, säger Thomas Fröberg.

Arkivfoto: Pierre Stjernfeldt

+1
26
+1
2
+1
2
+1
3
+1
0
+1
1
+1
0

LOKAL ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS