Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

HOCKEY: Målvakten Marek Langhamer går från IK Oskarshamn till…

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

Den 4 april berättade IK Oskarshamn att målvakten Marek Langhamer är en av dem som lämnar klubben efter den här säsongen.

Nästa säsong vaktar han Malmö Redhawks-kassen. Nyheten kablades ut på fredagen.

– Jag är jätteglad över att få komma till Malmö och är tacksam för möjligheten. När jag hade mitt första samtal med ”Stoffe” (Nihlstorp) så fick jag ett väldigt bra intryck av både honom och övriga ledarstaben, och det känns som att vi tillsammans kan göra något riktigt bra här. Malmö är dessutom en väldigt fin stad som kommer passa mig och min familj bra. Jag är taggad på en ny säsong och är redo att fightas för klubben, säger Marek Langhamer till Malmös hemsida.

Marek Langhamer, IK Oskarshamn
Marek Langhamer. Foto: Pierre Stjernfeldt
+1
12
+1
0
+1
2
+1
14
+1
2
+1
2
+1
4

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS