Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Höstens höjdpunkt: LRFs årliga traktorrace

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SANDSHULT

Nu på lördag den 23 oktober är det populära traktorracet tillbaka efter ett års uppehåll. Då Döderhultsdalen iordningställs för O-ringen Smålandskusten 2024 så har traktorracet i år flyttat till Sandshult norr om Skorpetorp.

LRFs årliga traktorrace är en av höstens höjdpunkter för många. Nu på lördag är det dags för årets evenemang. Nytt för i år är att traktorracet äger rum i Sandshult strax norr om golfbanan i Skorpetorp då Döderhultsdalen förbereds inför O-ringen Smålandskusten 2024.

Sexton deltagare gör upp

Lars Wyckman berättar att det är sexton deltagare anmälda att göra upp om äran i årets traktorrace som bjuder på nya spännande förutsättningar på den nya banan i Sandshult.

– Ett tjugotal utställare och försäljare finns också på plats. Det är allt från försäkringsbolag och banker till skogsföretag och lantbruksföretag som visar upp sina maskiner, berättar Lars Wyckman som är ansvarig för utställarna.

Evenemang för hela familjen

Birgitta och Evalds ekologiska naturbeteskött i Berga står för matserveringen under dagen som brukar locka många besökare.

– Traktorracet är ett populärt evenemang som lockar hela familjen. Nu hoppas vi på fint höstväder och att våra besökare slipper ta med sig regnkläderna, avslutar Lars Wyckman.

Foto: LRFs kommungrupp

+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS