Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

IK Oskarshamn går ut med ny biljettinformation

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

IK Oskarshamn går ut med ny biljettinformation med anledning av de skärpta covid-19-restriktionerna.

Klubben skriver så här på sin hemsida:

UNDER TISDAGEN MEDDELADE REGERINGEN ATT NYA RESTRIKTIONER INFÖRS FÖR ATT BEGRÄNSA SMITTSPRIDNINGEN I SAMHÄLLET. DETTA INNEBÄR ATT PUBLIKKAPACITETEN VID IK OSKARSHAMNS HEMMAMATCHER I SHL BLIR STARKT BEGRÄNSAD.


Matchen mot Linköping den 28 december kommer att spelas som planerat och för dig som köpt biljett gäller följande:

Säsongskort

Du som har säsongskort kommer att få gå på matchen. Observera att dina ordinarie biljetter/säsongskort inte gäller med anledning av att vi måste placera ut publiken med avstånd på läktarna. Vi kommer att ha publik sittande på ståplatssektionerna och vi kommer även behöva nyttja raderna längst ner för att nyttja arenans platser maximalt.

Vi kommer att digitalt via e-post skicka ut nya biljetter till alla säsongskortsinnehavare och detta görs så fort som vi hinner med. Vi ber dig ha tålamod över julhelgen, vissa biljetter kan dröja till måndag 27/12. Observera att mailet kommer från Tickster och kan hamna i skräpposten. För information om säsongskort för aktiva spelare och ledare i klubben, se separat utskick.

Restaurang

Bokningar i Arenarestaurangen gäller fortfarande. Även i det fallet kommer dock nya biljetter att skickas ut digitalt.

Lösbiljetter

Några fler än säsongskort och restaurang får vi tyvärr inte plats med i Be-Ge Hockey Center med rådande restriktioner. Du som har köpt lösbiljett till matchen mot Linköping kommer att erbjudas återbetalning och särskild information om detta kommer i ett separat mail. Detta hanteras efter jul- och nyårshelgerna.

Bortasupportrar

Vi kommer inte ta emot organiserade resor med bortasupportrar.

Vaccinationsbevis

Observera också att krav på vaccinationsbevis för personer över 18 år fortfarande gäller som tidigare. Var noga med att du utöver rätt biljett också har med vaccinationsbevis och legitimation. Om du av medicinska skäl inte får ta vacciner så kan ett läkarintyg som styrker detta uppvisas istället.

Kommande matcher

Vi koncentrerar oss nu på att få ut alla nya biljetter till matchen mot Linköping den 28 december. Därefter kommer vi hantera en match i taget på samma sätt som ovan när det gäller säsongskort, restaurang och återbetalning.

Frågor

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post bokning@ikoskarshamn.se eller genom att ringa till kontoret på 0491-38 22 00.

Arkivfoto: Pierre Stjernfeldt

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS