Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

IK Oskarshamn tackar fansen – och fansen tackar SHL-klubben för en fantastisk säsong

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

ISHOCKEY

IK Oskarshamns slutspelsresa fick ett abrupt slut i tisdags när Luleå vann den sista och avgörande åttondelsfinalen. Nu tackar klubben för allt stöd under herrlagets fjärde säsong i SHL med ett inlägg på Facebook där klubben skriver följande:

I tisdags tog herrlagets säsong för 2022/2023 slut. I den sista och avgörande åttondelsfinalens första förlängningsperiod gjorde Luleå 2-3 och drömmen om en kvartsfinal försvann abrupt. Det gör alltid ont när en säsong tar slut så hastigt. Just nu känns det tomt, men med lite perspektiv kommer vi se tillbaka på den fjärde säsongen i SHL med glädje. IK Oskarshamns sjundeplats i SHL-tabellen är den bästa placeringen klubben någonsin fått. Det ska vi vara stolta över.

En spelare i IK Oskarshamn har den här säsongen vunnit skytteligan, poängligan och blivit framröstad som seriens mest betydelsefulla spelare. Det ska vi vara stolta över.

IK Oskarshamn har gång efter annan motbevisat expertis som inte trott på vår kapacitet. Vi har bevisat för oss själva och för hela hockeysverige att man komma långt på en utvecklande och underhållande ishockey. Det ska vi vara stolta över.

Nu när säsongen är över vill vi tacka er som står i vår ringhörna. Volontärer, partners, medlemmar, alla ni supporters, leverantörer, spelare, tränare, ledare, spelarnas familjer, Blue Front Support, styrelse, personal och framför allt alla barn och ungdomar. Ni barn och ungdomar som vill vara en del av IK-familjen, ni blir fler och fler för varje säsong som går och vi är glada över att det är med oss ni vill vara. Ni är framtiden.

Vi vill tacka för ert engagemang, er kritik och era lovord, era hejaramsor och er värme. Vi vill tacka er för att ni är med oss när det går bra och står kvar där när det går tungt. Utan er hade inte IK Oskarshamn varit där vi är idag. Ni sprider ordet om oss och det är tillsammans vi utvecklas. Tack vare er ser vi nu fram emot nästa säsong och nästa kapitel av historien och IK Oskarshamn.

Utan er, inget IK. Tack!

IK Oskarshamn

Spelarna i IK Oskarshamn tackar supportrarna efter en vinst mot Frölunda

Och fansen tackar för en fantastisk säsong

Fansen hyllar hockeyhjältarna i vår Facebook-grupp Oskarshamnsgruppen:

”Grattis till en fantastisk säsong IKO!” – Christina

”Sjukt bra jobbat.” – Urban

”Riktigt bra säsong, man önskar alltid mer men det är något magiskt som skapats” – Pehr

”Supersäsong. Ser fram emot lagbygget för nästa säsong” – Anders

”Ni är bara så bäst…vi klättrar uppåt oavsett år efter år…” – Sofia

”Grattis till och tack för en fantastisk säsong fylld med glädje, frustration, lycka och nervositet.” – Annika

”Grattis Iko Oskarshamn, grabbarna, tränare och alla inblandade i den här fantastiska laget ni har gjort en bra säsong med bra underhållning till hela Oskarshamn.” – Chahanna

”Vilken match! Det är tillfälligheter som avgjorde matchen! Den kunde ha slutat hur som helst! Grattis IKO till den bästa SHL säsongen hittills!” – Anders

”Tack IK för en fantastisk säsong, ni har gjort det jättebra, lycka till alla spelare o alla i styrelsen med erat jobb för nästa säsong, Tack IK för alla spännande matcher!” – Berit

”Vilken fantastisk avslutning. Alla var vinnare” – Nils

”Grattis hela föreningen till en fantastiskt avslutning, ni har varit super” – Johanna

”Helt fantastiskt! Ni ska vara stolta!” – Eeva

”En super säsong mycket spännande matcher så TACK!” – Pia

”Ni ska vara stolta över vad ni presterat denna säsong. Bjudit på underbar hockey och visat alla experter hur fel man kan ha i sin bedömning!” – Chatarina

”Vilken säsong, vilket spännande slutspel. Så stolt över vårat IKO” – Linda

Antti Suomela, center i IK Oskarshamn, vinnare av SHL:s poängliga 2022/2023
IKOs center Antti Suomela, vinnare av Guldhjälpen samt SHL:s poängliga och skytteliga 2022/2023 tätt följd av Patrik Karlqvist som kom på andra plats i nämnda ligor.

Foto: Peter A Rosén

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS