Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

IK Oskarshamns återtåg har lämnat perrongen: ”Rejäl satsning för att försöka ta oss upp igen!”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

”Först och främst så vill jag skriva att IK Oskarshamn starkt tar avstånd från den typen av hot som Oscar Engsund mottagit i samband med nyheten om att han väljer att gå vidare”, skriver IK Oskarshamns klubbdirektör Therése Elofson i ett nyhetsbrev – med rubriken ”Tillsammans framåt” – som publicerades på IKO:s hemsida på torsdagen.

”Besvikelse över en miserabel säsong resultatmässigt för vårt A-lag och kaptens klubbyte får inte gå överstyr på det här sättet. Alla har rätt att göra sina egna val. Jag och klubben önskar Oscar all lycka framåt!”, skriver Therése Elofson.

Therése Elofson, IK Oskarshamn
Therése Elofson. Arkivfoto: Peter A Rosén

Hon fortsätter:

”Nu ska vi i stället börja med att acceptera nuläget, knyta näven och jobba hårt för att bygga de bästa förutsättningar som vi kan för den här klubbens utveckling. Tidigare i dag hade vi ett partnermöte, där det samlades över 80 personer för att ta del av hur vi tänker framåt gällande A-laget. Där kunde man höra Oscar Alsenfelt (sportchefen, redaktionens anmärkning) berätta om vad han ser för potential i våra nya tränare och hur han ser på lagbygget. Vi har en spännande tid framför oss, där vi tillsammans måste samla och rikta vår energi åt ett och samma håll; det kommer att bli en rejäl satsning för att försöka ta oss upp igen! Sen är det idrott vi pratar om, så vi kan såklart inte garantera hur det går, men jag kan lova att det kommer skapas de rätta förutsättningarna för att få det att hända. Vi ska tävla! En del i det hela är att skapa ett återtåg – och det har redan lämnat perrongen! Vårt återtåg går under namnet Tillsammans Framåt. Både företag och privatpersoner kommer kunna bidra till detta på olika nivåer. Följ våra sociala medier för att hålla dig uppdaterad. Bli gärna medlem i vår klubb om du inte redan är det, vi har ett medlemsmöte onsdagen den 24 april. Nu ser vi fram emot nästa säsong, nu i Sveriges tredje största (och mest underhållande?!) idrottsliga – så visst kan vi väl tillsammans ha lite roligt på vägen?”, skriver Therése Elofson.

Genrebild: Pierre Stjernfeldt

+1
73
+1
6
+1
2
+1
13
+1
2
+1
3
+1
8

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS