Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

IKO: Tex Williamsson missar matchen mot Djurgården

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

IK Oskarshamns-målvakten Tex Williamsson missar tisdagskvällens hemmamatch mot Djurgårdens IF.

Han är lite vissen, men det är ingen större fara – varken han eller någon annan i laget/organisationen har smittats av det nya coronaviruset.

”Peppar, peppar”

– Vi har klarat oss hittills – peppar, peppar – ta i trä, säger IKO:s huvudtränare Martin Filander till vår tidning på måndagseftermiddagen.

I och med att Tex Williamsson inte är redo för spel mot Djurgården, så kan vi slå fast att Joe Cannata kommer att vakta kassen.

Richard Palmberg och Tex Williamsson är de enda som saknas – i övrigt är alla tillgängliga för spel.

Landslagsspelarna Pontus Näsén och Jan Ordos (Tjeckien) var inte med på träningen under måndagsförmiddagen. De har haft ett tufft schema och fick därför ägna sig åt annat än träning på is.

”Djurgården är, för mig, alltid ett lag som kommer ut hårt och åker mycket skridskor. Det är en utmaning för oss”

MARTIN FILANDER, HUVUDTRÄNARE I IK OSKARSHAMN
Martin Filander.

Vad säger du om Näséns och Ordos insatser i Karjala Cup?

– Jag har inte nagelfarit deras insatser – men de gjorde det bra. Ordos gjorde ett mål och kunde ha gjort något till. Han hade några frilägen. Näsén fick spela två av tre matcher och han växte in i det och spelade stabilt. Det är en stor omställning, men han gjorde det bra, säger Martin Filander.

Djurgården härnäst för er del…

– Ja, de har haft det lite hackigt på grund av corona. De kan behöva tid på sig att hitta tillbaka. Men Djurgården är, för mig, alltid ett lag som kommer ut hårt och åker mycket skridskor. Det är en utmaning för oss.

50 åskådare

Nya, hårdare restriktioner är, enligt uppgifter till vår tidning, på gång inom Region Kalmar län. IKO väljer därför att ta in 50 åskådare även fortsättningsvis, trots att man skulle kunna ta in 300 personer på tisdagskvällen.

TEXT & FOTO

PETER A ROSÉN

peter@oskarshamns-nytt.se

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS