Innebandy: Craftstadens herrar förlorade i Motala

Herrar div 1 Östra Götaland

Solfjäderstaden IBK – Craftstadens IBK 10-3 (1-1, 6-1, 3-1)

Mål CIBK: Filip Mattsén, Amin Rouissi, Olle Thuresson.

MOTALA/OSKARSHAMN

Craftstadens herrar förlorade i Motala mot Solfjäderstaden med hela 3-10 (1-1, 1-6, 1-3).

Hemmalaget gjorde ett avgörande ryck i den andra perioden med fyra raka mål.

Craftstaden var först att spräcka målnollan när Filip Mattsén hittade nätmaskorna knappa tio minuter in i den första perioden.

Ledningen höll inte till perioden ut, utan hemmalaget kvitterade med bara fjorton sekunder kvar.

Sedan gick Solfjäderstaden fram till 3-1 innan Amin Rouissi reducerade drygt sju minuter in på den andra perioden.

Så långt var CIBK med i matchen, men resten av perioden vann hemmalaget med 4-0 och hade då skaffat sig en 7-2-ledning inför slutperioden.

Det blev ingen vändning i den sista perioden. Hemmalaget gick fram till 10-2 innan Olle Thuresson tröstmålade för Craftstaden. Det blev det sista målet i matchen som alltså slutade 10-3 till Solfjäderstaden.

Craftstaden har fått en tuff start på säsongen med endast en inspelad poäng på de tre första matcherna. Nya tag och chans till poäng på lördag då Hovslätt kommer på besök till Oskarshamn.

Arkivfoto: Pierre Stjernfeldt