Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

INNEBANDY: Viktiga poäng för Craftstadens damer

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

INNEBANDY

Allsvenskan Södra

Hovslätts IK – Craftstadens IBK 1-2 (0-0, 0-0, 1-1, 0-1)

Mål CIBK: Linnéa Eos, Sanna Zetterling

OSKARSHAMN

Det blev två värdefulla poäng för Craftstadens damer i den viktiga bortamatchen mot Hovslätt. Man var på väg mot förlust, men kvitterade i slutsekunderna och matchen slutade med vinst 2-1 (0-0, 0-0, 1-1, 1-0) efter förlängning.

Matchen mot Hovslätt under nedflyttningsstrecket var oerhört viktig för Craftstaden. En seger skulle innebära ett riktigt bra läge att med tre matcher kvar undvika både kval och nedflyttning.

Det blev ingen målfest i Jönköping, de två första perioderna slutade mållösa trots att det inte saknades chanser.

I tredje perioden spräckte Hovslätt målnollan efter 7.25 och det blev uppförsbacke för Craftstaden.

Gästerna satsade vad man kunde och tryckte på för att få till en kvittering men tiden såg ut att rinna ifrån Craftstaden. En tung förlust var nära, men så med elva sekunder kvar kom kvitteringen genom Linnéa Eos. 1-1 och det blev förlängning

I förlängningen blev Sanna Zetterling matchhjälte när hon avgjorde med mindre än minuten kvar satte 2-1 och sköt bonuspoängen till Craftstaden. Ett mycket viktigt mål och två poäng som betyder mycket inför avslutningen.

Craftstaden har nu fortfarande ödet i sina egna händer och tre matcher återstår innan vi har facit. Nytt kontrakt eller kvalspel är det mest sannolika.

Kommande helg spelar Craftstaden både lördag och söndag. På lördag är det bortamatch mot Växjö och på söndagen hemmamatch mot Lindås. Båda lagen är inblandade i streckstriden.

Sedan avslutas serien med hemmamatch söndagen den 13 mars mot sedan länge avsågade tabelljumbon Fagerhult Habo.

Arkivfoto: Pierre Stjernfeldt

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS