Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Insändare: ”Marko Raiskio, det är dags att kliva ur din sandlåda du fastnat i”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

INSÄNDARE

Marko Raiskio, det är dags att kliva ur din sandlåda du fastnat i tillsammans med Jan Johansson och Anders Svensson och istället bete dig som den vuxne politiker du påstås vara.

Man påstår också att man är folkets tjänare men än så länge har han och hans gäng inte lagt ett enda förslag som faktiskt kommer att gynna Oskarshamn och dess invånare.

Den tilltänkta saluhallen till exempel kommer att vara ett hett besöksmål i en vecka för att snabbt dö ut då det inte finns en tillräckligt stor efterfrågan på dessa varor.

Om man är en seriös företagare så satsar man inte på sådant som inte kommer att vara lönsamt i längden. Men Marko Raiskio verkar inte förstå att detta förslag inte kommer gynna Oskarshamn.

”Extra kostnader”

Sedan vill man också ha ett extraval i kommunen för att byta ut styret men samtidigt vill man spara in pengar från kommunens sida. Detta är två saker som säger raka motsatsen till den andra. Ett extraval skulle bara innebära extra kostnader för kommunen och det enda som skulle bli en vinst för invånarna skulle vara att vi blir av med Marko Raiskio, Jan Johansson och Anders Svensson från fullmäktige. 

Om du verkligen är “folkets tjänare” så borde du kliva av din post för att ge tillbaka den till Sverigedemokraterna som gav dig den. Du skulle aldrig suttit i kommunfullmäktige utan dem så för att tjäna folket bör du göra som folket vill, ge platsen till Sverigedemokarterna.

Arg och besviken oskarshamnare

Foto: Freepik

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS