Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

Insändare om väktarnas arbetsmiljöproblem på Scania: ”Tempest är en dålig arbetsgivare”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

INSÄNDARE

Jag har läst om problemen som väktare på Tempest Security har när de jobbar på Scania.

Jag själv jobbade under drygt fyra år hos Tempest Security och blev behandlad på ett fruktansvärt dåligt sätt – helt utan respekt, från den lilla chefen till stora tjänstemän, det är min bild av det hela.

De kunde ringa mitt i natten, på morgonen, eller på dagen och bara säga ”åk direkt till ett uppdrag” – ett två-tre timmar långt pass, själva jobbet kunde ligga väldigt lång ifrån min bostad, men när jag påtalade det, plus att det var ett väldigt kort pass, ja, då sa de att om jag inte gör som de säger, så skulle de inte ge mig fler arbetspass.

”Extremt dåliga”

Även rasism förekom när jag var där, tyvärr.

Och när vi själva hamnade i problem, eller råkade ut för problem på jobbet, så backade inte Tempest upp oss.

De ville inte hjälpa någon av sina anställda, det var min upplevelse.

Jag anser att Tempest är en dålig arbetsgivare.

De har extremt dåliga tjänstemän, gruppledare och arbetsledare, med flera.

Tidigare väktare hos Tempest Security

Arkivfoto: Peter A Rosén

+1
3
+1
1
+1
0
+1
4
+1
3
+1
2
+1
20

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS