Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

INSÄNDARE: ”Vad händer om ett barn springer över vägen?”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

INSÄNDARE

Den 12 juni, mitt på ljusa dagen, blev vår katt påkörd av en lastbil på 30-sträckan på Skolgatan vid Fröviskolan. Lastbilen höll varken hastigheten eller stannade och anmälde.

Två vittnen, en person i röd bil och en företagsbil, kom och knackade på och meddelade vad de sett. Tyvärr var det ingen som noterade registreringsskylten vid händelsen.

Vill se ändring

Jag har sedan dess varit i kontakt med både polis samt kommun utan resultat ännu. Detta då jag vill att det sker någon ändring på denna sträcka innan det händer något allvarligare än vår katt.

Ska det behöva att det ska gälla ett barn eller person skada för att polisen ska göra hastighetskontroller på denna sträcka.

Eller för att kommunen ska reagera.

Något behöver göras

Vi bor precis på denna gata och 9 av 10 förare håller inte hastigheten. Vad händer om ett barn springer över vägen då deras boll har hamnat där? Eller går till skolan…

Något behöver göras innan något värre sker. Barn har inte trafik vett men förarna har ett ansvar att hålla hastigheten vid en skola där många barn leker även sommartid.

Alexandra

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS