Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Insändarskribent undrar om Oskarshamns gnällspikar bor i stadsdelen Kristineberg…

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

INSÄNDARE

Ja, nu kom det snö igen och som vanligt publicerar ni insändare med kritik om Byggebos snöröjning i Kristineberg. 🙄

Är det bara därifrån ni får insändare?

Ska man kunna gå i tygskor på vintern utan att bli blöt bara för att man betalar en alldeles för hög hyra till Byggebo (enligt hyresgästerna)?!

”Vad hände med kläder efter väder?

Vad hände med kläder efter väder?

Skulle vara intressant om ni åkte runt och kanske kollade av områdena i Oskarshamn för att se om det är så dåligt i Kristineberg i jämförelse med andra områden, eller om det är i Kristineberg de med alldeles för mycket tid bor?

”Billigare att bo i lägenhet”

I dagens läge med inflation så är det nog nästan billigare som ensamstående att bo i lägenhet hos Byggebo än i eget hus på landet.

Och där får man fan gå ut och skotta sina gångar själv och skotta bort vallar som snöröjarna lämnat för att kunna komma ut med bilen.

Men då ska ju snöröjarna komma också för den delen, så på morgonen får man ju hålla andan och hoppas att man kommer iväg samtidigt som man ser att det kommit så mycket snö så man ser att bilen plogar sig fram i snön.

”Sitter som ett frågetecken”

Så jag sitter ju verkligen som ett frågetecken och funderar över vad Byggebos hyresgäster i Kristineberg har blivit lovade – med tanke på att de anser att de inte ska behöva bli blöta om fötterna när dom går utomhus i Sverige i februari?!

För jag överväger att sälja mitt hus och hyra lägenhet av Byggebo i Kristineberg och ansluta mig till de som inte har annat att göra än att klaga om det står i avtalet att man ska kunna hoppa omkring i tygskor året runt utan att bli blöt 😁

”Man blir ju full i skratt av bilderna från insändaren, det har ju knapp kommit någon snö i jämförelse med hur mycket som har kommit utanför Oskarshamn”

Man blir ju full i skratt av bilderna från insändaren, det har ju knappt kommit någon snö i jämförelse med hur mycket som har kommit utanför Oskarshamn.

Tror nog de flesta som jobbar med snö gör så gott de kan för att få undan snön.

Sverige har fyra årstider, vill man slippa någon av dem så kanske man ska överväga att flytta utomlands?

Kanske blir billigare än att bo hos Byggebo 🤷🏼‍♀️

”Väldigt undrande”

Givetvis har jag förståelse för att rörelsehindrade med rullstol och så vidare ska kunna ta sig fram.

Och det gäller alla bostadsbolag att det ska snöröjas och halkbekämpas så fort det går – men man blir ju väldigt undrande över om det är så dåligt i Kristineberg eller om det är där gnällspikarna som bor där?

Nästa gång det kommer snö så ska jag nog ta mig in till Oskarshamn och åka runt och titta och jämföra, kanske hör av mig igen efter det 😂

Inte hyresgäst hos Byggebo – än

Arkivfoto: Peter A Rosén (Karlsborgsvägen i Kristineberg i Oskarshamn)

+1
71
+1
0
+1
1
+1
26
+1
1
+1
1
+1
6

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS