Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Jan Johansson (SD) undrar om hans partitillhörighet satte stopp för ett föreningsbidrag till en ny snöskoter

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Gympalusten Skidspår i Oskarshamn får inget bidrag till en ny snöskoter.

Föreningsföreträdaren Jan Johansson skriver om detta i ett e-postmeddelande till kommunalråden Andreas Erlandsson (S) och Lucas Lodge (M).

”Ärendet kom inte längre än till presidiet – och där blev det nej. Jag accepterar självklart ert beslut, men det hade varit trevligt att få en kommentar till ert avslag”, skriver Jan Johansson.

Han fortsätter:

”I min tankevärld kan det finnas två svar på detta – dels att ni inte ser något värde i att satsa på längdåkning på skidor i Oskarshamn, eller också kan det vara så att min partitillhörighet sätter stopp för det sökta bidraget”, skriver Jan Johansson, som är sverigedemokrat.

Han konstaterar att många föreningar i kommunen fick bidrag under den gångna våren.

“Oskarshamns alla motionsglada skidåkare (och de är många) kan känna sig trygga”

JAN JOHANSSON, GYMPALUSTEN SKIDSPÅR

”Eftersom jag själv är ledamot i både kommunstyrelsen och kommunfullmäktige har jag varit mycket positiv till denna satsning på vissa föreningar i Oskarshamns kommun. Även när bidraget till motorintresserade ungdomar (alltså de ungdomar som kör så kallade EPA-traktorer) var uppe till beslut var jag positiv, även om jag var lite undrande över att bidraget skulle betalas ut till Fryshuset i Kalmar.”

”Oskarshamns alla motionsglada skidåkare (och de är många) kan känna sig trygga. Jag kommer att fullfölja mitt uppdrag från fritidskontoret om att anlägga skidspår i Havslätt/Falleboområdet. Min målsättning med detta uppdrag är klockrent. Skidområdet ska alltid, oavsett tidpunkt på dag/kväll, ha de bästa spåren som är möjliga att tillverka. Det är min absoluta målsättning, oavsett om jag kör på en ny eller en gammal skoter”, skriver Jan Johansson.

Arkivfoto: Peter A Rosén

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS