Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

LOKAL ANNONS INFÖR EU-VALET

ANNONS

Aktuellt

Johanna Wyckman från Oskarshamn har fått ett toppuppdrag: “Otroligt”

Lokal annons inför EU-valet

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS INFÖR EU-VALET

LÄNET

Liberalernas landsmöte i Linköping valde i helgen ny partistyrelse. Bland de nya ledamöterna finns Johanna Wyckman, regionråd från Oskarshamn. Hon är den yngsta ledamoten i den nya partistyrelsen.

– Det känns otroligt hedrande att bli invald i partistyrelsen. Jag kommer i min roll som ledamot fokusera på barn och ungas psykiska hälsa och på hållbarhetsfrågor. Det är områden som jag jobbar med dagligen politiskt i Region Kalmar län, och bägge är helt avgörande för vår gemensamma framtid, i vår region och i hela landet, säger Johanna Wyckman.

Utöver valärenden så behandlade landsmötet också hundratals motioner och ett antal rapporter och förslag från partistyrelsen.

– Jag har varit med och tagit fram programmet för hälso- och sjukvård. Vi vill bygga ut primärvården. Alla ska ha rätt till en fast husläkare. Patienter med många och täta kontakter i specialistsjukvården, som till exempel psykiatrin, ska ha rätt till en fast vårdkontakt också där. Vi vill också utveckla ambulansvården och öka samverkan mellan regioner och kommuner. Allt syftar till att skapa en bättre och mer jämlik hälso- och sjukvård, säger Johanna Wyckman.

Arkivfoto: Peter A Rosén

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

LOKAL ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS