Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

John Dahlström fortsätter i IKO: ”Både klubben och jag själv har tagit enorma steg”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Strax innan sin 200:e grundseriematch (han har dessutom avverkat 20 slutspelsmatcher) i IK Oskarshamn skrev forwarden John Dahlström på ett nytt tvåårskontrakt med klubben.

– Jag har varit med på en lång resa – och jag trivs jättebra i klubben och i staden. Både klubben och jag själv har tagit enorma steg, säger han till ON strax efter 4–3-vinsten hemma mot Skellefteå AIK på torsdagskvällen.

John Dahlström, som för övrigt gjorde mål mot sin gamla klubb Frölunda på sin 25-årsdag i lördags (IKO vann med 7­–4), konstaterar att det var riktigt starkt att besegra erkänt skickliga Skellefteå ytterligare en gång.

– Jäkligt skönt.

IKO vann matchserien mot SAIK med 3–1 under innevarande säsong.

Hur är det möjligt, med tanke på hur bra de är?

– För att vi också är ett riktigt skickligt lag, tycker jag. Vi har spelat riktigt bra hockey under en längre tid, svarar John Dahlström.

– I dag var det framför allt kedjan med Olofsson, Karlkvist och Rosdahl som drog lasset och visade framfötterna. Det var oerhört viktigt för oss.

Ni möter Örebro på bortais på söndag – sedan väntar ett längre matchuppehåll under OS. Nästa inplanerade fajt är borta mot Frölunda, den 17 februari. Hur ser du på det?

– Det är som det är. Senast vann vi mot Malmö efter ett längre uppehåll. Vi kommer nog att få se fler ändringar i spelprogrammet, dessutom. Det gäller att hänga med, säger John Dahlström.

Foto: Peter A Rosén

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS