Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

LOKAL ANNONS INFÖR EU-VALET

ANNONS

Aktuellt

Jokermiljonär hittad – gick ovetandes om vinsten i veckor: “Pratat om att köpa ett sommarställe”

Lokal annons inför EU-valet

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS INFÖR EU-VALET

SMÅLAND

“Efter tre veckor har Svenska Spel Tur äntligen fått kontakt med mannen från Växjö som vann tio miljoner kronor på Joker. Efter att ha gått ovetandes om vinsten i flera veckor vill Växjöbon nu boka en resa och köpa ett sommarställe”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

“Det var den 17 februari som en tursam Växjöbo i 50-årsåldern prickade in sju rätt på Joker. Sedan dess har Svenska Spel Tur sökt med ljus och lykta efter vinnaren och kunde tre veckor senare äntligen etablera kontakt.”

– Jag hade precis vunnit 2 000 kronor på Oddset, så när Svenska Spel försökte kontakta mig så tänkte jag inte mer på det. Efter att de försökt nå mig i tre veckor loggade jag till slut in på spelkontot och möttes av en chock, berättar mannen och fortsätter:

– Det har varit så mycket på jobbet att jag inte hunnit förlänga mina rader sedan den dragningen jag vann och det var därför som jag inte sett vinsten. Jag blir svettig av tanken att det lika gärna kunnat vara veckan innan som jag bestämt att jag inte skulle förlänga mina rader.

“Långresa”

Med vinsten vill Jokermiljonären förverkliga två drömmar.

–Jag skulle vilja bjuda med familjen på en långresa. Får jag bestämma blir det till varmare breddgrader, berättar vinnaren och fortsätter:

– Vi har också pratat om att köpa ett sommarställe. Den drömmen kommer vi nu kunna förverkliga.

Daniel Arnkvist, kommunikatör på Svenska Spel Tur, var personen som till slut fick dela de glädjande nyheten med vinnaren.

– Ibland så kan det vara svårt att nå fram till våra vinnare, men tillslut kommer vi alltid fram. Detta var ett otroligt gratulationssamtal och vinnarens glädje var påtaglig, säger Daniel Arnkvist.

Rätt rad Joker, lördag 17 februari 2024: 3 – 5 – 9 – 1 – 3 – 4 – 7

Det här är Joker:

  • Joker är ett tilläggsspel som spelas tillsammans med Lotto.
  • Joker har en fast vinstplan där du kan spela med en insats på 10, 20 eller 30 kronor
  • Spelar du både Lotto och Joker är du med och tävlar om Drömvinsten

Genrebild: Svenska Spel

+1
66
+1
17
+1
5
+1
12
+1
8
+1
5
+1
8

LOKAL ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS