Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Just nu: Det går inte att betala med kort på Ica – ”skottdagsproblem”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

I skrivande stund går det inte att betala med kort i Sveriges Ica-butiker.

Expressen skriver att Ica har problem med sina betaltjänster och att det därför enbart går att betala med swish eller kontanter.

”Just nu är det problem att betala med alla bankers kort i Ica-butiker och på Apoteket Hjärtat. Swish funkar i de Ica-butiker som erbjuder detta. Arbete pågår med att försöka lösa detta. Kortbetalningar utanför Ica ska fungera som vanligt”, skriver Ica-banken i ett inlägg på Facebook på torsdagsförmiddagen.

”Vi beklagar detta och arbete pågår med att försöka lösa det”, skriver Maria Elfvelin, pressansvarig på Ica, i ett e-postmeddelande till Expressen.

Dagens datum, 29 februari, kan ligga bakom problemet.

– Den information jag fått är att det är skottdagen i dag. Det är alltså ett skottdagsproblem och det är 29:e februari som ställer till det helt enkelt, säger Peter Slagbrand, butikschef på Ica Maxi Eskilstuna, till Ekuriren

Uppdatering:

”Vid klockan 12 meddelade Ica att kortbetalningar fungerar i de flesta av deras butiker och Apoteket Hjärtats apotek igen”, skriver Expressen.

Arkivbild: Peter A Rosén (Ica Maxi-butiken i Oskarshamn)

+1
8
+1
1
+1
0
+1
9
+1
3
+1
4
+1
6

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS