Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Karin Dernegård ny platschef på Södra Cell

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

MÖNSTERÅS

Idag, 1 september, tillträdde Karin Dernegård som ny platschef på Södra Cell i Mönsterås. ”Det är en fantastisk arbetsplats med spännande möjligheter framöver”, säger Karin Dernegård i ett utskick från Södras presstjänst.

Karin har arbetat på Södra sedan 2011 och har under åren haft olika roller, däribland produktionschef och processteknisk chef vid Södra Cell Mönsterås. Hon kommer senast från rollen som ledare för operationell effektivitet inom produktivitetsprogrammet Effektivitet i världsklass.

– Jag är mycket glad att vara en del av Södra Cell Mönsterås. Det är en fantastisk arbetsplats med spännande möjligheter framöver. I mitt senaste arbete har jag fått erfarenhet och kunskap om Södra ur ett helhetsperspektiv – både vad vi står för i dag och var vi är på väg. Det är med glädje och förväntan, men även med respekt för uppdraget, som jag tar mig an jobbet som platschef, säger Karin Dernegård.

Välkommen tillbaka

Magnus Björkman, affärsområdeschef på Södra Cell:

– Vi vill önska Karin varmt välkommen tillbaka till Södra Cell och jag ser fram emot att få in Karins nya erfarenheter i Södra Cells arbete och ledningsgrupp, säger han.

Karin tillträder rollen som platschef den 1 september och efterträder Tobias Runesson, som varit tillförordnad platschef och som samtidigt återgår till rollen som underhållschef vid Södra Cell Mönsterås.

Foto: Södra

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS