Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Kedja stärker sin närvaro i Småland med förvärv av rörfirma

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SMÅLAND

Comfort fortsätter att expandera genom det nya förvärvet av Vetlanda Rör AB som varit medlem i kedjan sedan den 1 juni. Tillsammans utökar man därmed sin närvaro i Småland och närliggande områden.

Vetlanda Rör AB är ett framstående familjeföretag inom VS-branschen som varit verksamt sedan 1967 och som har inriktning på konsument, värmepumpar och entreprenad. Bolaget har 15 anställda och omsätter ca 35 Mkr. Nu gläds man över möjligheten att kunna dra nytta av Comfors resurser och kompetens.

– Med större muskler kan vi förbättra verksamheten i stort, med exempelvis IT-lösningar, verksamhetsstöd och central marknadsföring, säger Magnus Pettersson, VD på Vetlanda Rör.

Starkare närvaro

Vetlanda Rör är installatör och återförsäljare av högkvalitativa VS-produkter från välrenommerade tillverkare och varumärken. Kunderna är företag, privatpersoner, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Vetlanda kommun, med sex mils omnejd, däribland Nässjö.

– Tack vare Vetlanda Rör får vi starkare närvaro i området och fortsätter vår expansion och tillväxt i Sverige, säger Göran Swedérus, VD på Comfort.

Foto: Comfort

+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS