Kelleher gjorde två snygga mål: Men en sen straff förstörde kvällen för IKO

IK Oskarshamn gjorde ingen bra match.

Men artisten Tyler Kelleher nätade två gånger och IKO hade 2-2 i slutet av matchen.

Då fick Rögle BK ett straffslag. 2-3. Ridå.

Tyler Kelleher gjorde två mål, men var förstås besviken efter matchen i och med att laget inte fick med sig några poäng.

Det var bara tre minuter och 55 sekunder kvar av slutakten när Ängelholmslaget fick straffen (var det verkligen straff?).

Dennis Everberg gjorde i alla fall ett väldigt vackert mål. Ribba in.

– Det var en bra match i ett högt tempo. Men vi fick inte med oss några poäng. Vi får försöka lära oss något av våra misstag och ta med oss det som var bra. Det är bara att kämpa på, säger Tyler Kelleher till vår tidning strax efter slutsignalen.

”Fint pass från Olofsson”

Han gjorde ett par riktigt läckra mål. Han kvitterade i numerärt överläge, fem mot fyra, i slutet av den första perioden, genom att finta upp Skåneförsvaret i korvkön. Sedan avslutade han med ett underbart skott i bortre krysset.

– Jag såg en öppen yta och försökte utnyttja den, säger han ödmjukt.

2-2-målet kom också i powerplay, fem mot fyra, då Tyler Kelleher klippte till med ett direktskott.

– Jag fick ett fint pass från Olofsson (Fredrik) och jag försökte bara få pucken på mål. Och den gick in. Det var en skön känsla, men det är svårt att vara glad i och med att vi förlorade

Vad tycker du om Rögle?

– Det är ett lag som jobbar hårt och spelar i ett högt tempo. Det är alltid tufft att möta dem.

Vad säger du om straffen?

– Jag vet inte. Straffskytten gjorde det bra i alla fall, säger Tyler Kelleher.

Tyler Kelleher är sannerligen en sevärd artist.
IKO-anfall. Inget mål den här gången, dock.

Oskarshamns-Nytts stjärnliga:

3: Tyler Kelleher. Två vackra mål. Viktigt för IKO att han kommer igång med poängproduktionen.

2: Nolan Zajac. Han spelar med ett väldigt stort självförtroende. Mycket roligt att se.

1: Oliver Larsen. Den danske backen har imponerat i sina första SHL-matcher. Har stor potential.