Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Klagomål på öppettiderna i simhallen i Oskarshamn: ”Bland det sjukaste jag sett”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

En privatperson, som är missnöjd med öppettiderna i simhallen i Arena Oskarshamn, har skickat in ett klagomål till kommunen.

Personen tycker att öppettiderna, mellan klockan 06:00 och 10:00 samt mellan 14:00 och 21:00, ”nog är bland det sjukaste jag sett”.

”Vi är många barnfamiljer som måste åka till Västervik/Mönsterås om vi vill bada på dagarna i veckorna. Snälla ändra!”, skriver personen i fråga.

”Utvärderar kontinuerligt”

”Tack för din synpunkt. Anledningen till de förändrande öppettiderna grundar sig i det skärpta regelverket gällande arbetstidslagen. Regelverket har inneburit förändring av schema och arbetssätt för personalen i simhallen. Vi utvärderar kontinuerligt det nya arbetssättet och tittar på utvecklingsmöjligheter. Under pågående vårtermin har vi tyvärr inga möjligheter till några större förändringar i våra öppettider. Öppettiderna har tagits fram utifrån en noggrann analys av besöksstatistiken. Vi kunde konstatera att antalet besökare mellan klockan 10.00 och 14.00 på vardagar var väldigt lågt – medan vi såg besökstoppar på tidig morgon, eftermiddagar och kvällar, vilket låg till grund för de nya tiderna. Men för att klargöra har vi en målbild av att kunna öka antalet timmar vi har anläggningen öppen varje vecka”, skriver Anton Berntsson, verksamhetsansvarig vid fritidsanläggningen, i ett svar.

Foto: Oskarshamns kommun

+1
17
+1
3
+1
3
+1
13
+1
5
+1
1
+1
26

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS