Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Klart: Då återupptas den avbrutna SHL-matchen mellan LHC och IKO

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Nu är det klart.

SHL-matchen mellan Linköping och IK Oskarshamn, som avbröts på torsdagskvällen på grund av ett hål i isen, kommer att återupptas på måndag.

Det innebär att matchen startar med nedsläpp i andra perioden, och att ställningen därmed är 1–1 (Patrik Karlkvist gjorde IKO:s mål).

”På grund av problem med isen i Saab Arena kunde spelarnas säkerhet inte garanteras och torsdagens match mellan Linköping och Oskarshamn fick avbrytas och skjutas upp.

Svenska Ishockeyförbundet har efter att tagit in yttranden via SHL från medverkande lag, beslutat i Tävlingsnämnden att matchen ska återupptas måndagen den 13 december. Matchen kommer då återupptas där den avslutades, det vill säga med start i den andra perioden vid ställningen 1–1.

Nedsläpp sker 19:00 i Saab Arena och matchen sänds på C More Hockey”, skriver SHL på sin hemsida på fredagseftermiddagen.

Foto: Freepik

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS