Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

KLART: Han blir ny trafikdirektör och chef för Kalmar länstrafik

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

LÄNET

”Mattias Ask, 47, blir ny trafikdirektör och chef för Kalmar länstrafik. Han tillträder tjänsten den 1 september”, skriver Region Kalmar län i ett pressmeddelande på tisdagen.

”Mattias Ask jobbar sedan 2015 som förvaltningschef vid omsorgsförvaltningen i Kalmar kommun. Han har tidigare också varit kommundelschef vid Södermöre kommundelsförvaltning.”

”Mattias Ask har också under sitt tidigare yrkesliv bland annat jobbat med regionala utvecklingsfrågor och internationella frågor vid landstinget och regionförbundet i Sörmland”, skriver regionen.

”Jag är väldigt glad”

Ingeborg Eriksson, regiondirektör

– Jag är väldigt glad att Mattias Ask blir ny trafikdirektör. Han har en gedigen erfarenhet av chef- och ledarskap i offentlig verksamhet och har också ett brett nätverk inom länet, säger regiondirektör Ingeborg Eriksson.  

– Kollektivtrafiken är en central del för en hållbar utveckling i länet. Att leda det arbetet är en komplex utmaning, som jag kommer att ta mig an med stort engagemang och bidra utifrån mina tidigare erfarenheter och arbetssätt, säger tillträdande trafikdirektör Mattias Ask.

Foto: Region Kalmar län

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS