Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

KLART: Han går från Nybro Vikings till IK Oskarshamn

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Den 31-årige forwarden/centern Eero Savilahti, som fyller 32 i augusti, lämnar Nybro Vikings och skriver på för IK Oskarshamn.

Det rör sig om ett tvåårskontrakt, skriver IKO på sin hemsida.

– Eero är en kille som vi sett håller hög nivå på hockeyallsvensk nivå. Han bidrar inte bara med poäng utan även hårt jobb och ett bra ledarskap. Vi ser fram emot att se Eero ta nästa steg hos oss. Vi tror att han kompletterar vår befintliga trupp väldigt bra, säger IKO:s sportchef Oscar Alsenfelt.

– Jag är glad över att bli en del av laget och träffa våra supportrar. Jag hoppas kunna bidra med att sprida en bra stämning till laget och att ge fansen något de ser tillbaka på med glada minnen. Jag ser fram emot att träffa alla i augusti och önskar en härlig sommar till alla supportrar. Ses i höst, säger Eero Savilahti, som har öst in poäng för Nybro, både i hockeyettan och allsvenskan.

Under den senaste säsongen gjorde han 42 poäng (19 mål) på 45 grundseriematcher.

I slutspelet blev det fem poäng (tre mål) på sex matcher.

Genrebild: Peter A Rosén

+1
7
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS