Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

KLART: Han tar över som sportchef i IK Oskarshamn efter Thomas Fröberg

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

36-årige Oscar Alsenfelt tar över som sportchef i IK Oskarshamn efter Thomas Fröberg, efter den innevarande säsongen.

– Att få representera IKO ser jag som en stor ära. Klubben och deras supportrar har länge imponerat på mig. Ett emblem, och klubbhjärta, som andas ”vi mot världen”, och en organisation som vågar bryta mark, är något jag vill vara del av, och efter 15 somrar på plats i Oskarshamn ser jag fram emot att nu bli en äkta Oskarshamnsbo, säger den före detta målvakten Oscar Alsenfelt i ett pressmeddelande, som kan läsas i sin helhet på IKO:s hemsida.

Han har skrivit på ett treårskontrakt – och det börjar gälla från och med den 1 maj.

”Pratat med många”

– Rekryteringsprocessen har varit lång och vi har pratat med många eventuella kandidater och utgått från en profil som vi tror passar IK Oskarshamn. I Oscar får vi en kille som har erfarenheter från en lång karriär på den högsta nivån i SHL. Han har även samlat på sig erfarenhet inom sportchefsyrket under sina år på SDHL. Vi ser fram emot att välkomna Oscar in i organisation, säger IKO:s klubbdirektör Johan Göransson.

– Att komma från en ligaorganisation tror jag är en fördel för att förstå helheten, och en nära relation med SHL, HA, spelaragenter och Svenska Ishockeyförbundet, med mera, har skapat både relationer och kunskap som jag kan ha med mig in i min nya roll, säger Oscar Alsenfelt.

Foto: Canva

Grafik: IK Oskarshamn

Montage: Oskarshamns-Nytt

+1
28
+1
3
+1
2
+1
4
+1
0
+1
1
+1
1

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS