Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Klart med arrendator till Oskarshamns gästhamn

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

“Nu är det klart med arrendator till Oskarshamns gästhamn, med tillhörande ställplatser för husbilar på Brädholmen. Det blir Ronnie Skoglund och hans Oskarshamns sjöservice AB som fortsätter med verksamheten”, skriver Oskarshamns kommun i ett pressmeddelande på måndagen.

“Arrendet annonserades under hösten där en beskrivning av företaget, affärsidén och pris efterfrågades. I urvalet lades större vikt vid konceptet än priset. Under förra veckan tilldelades arrendet. Fritidschef Daniel Stenberg och fastighetschef Susanne Kelly är nöjda med resultatet.”

– Det känns bra och tryggt i valet av Oskarshamns sjöservice AB med Ronnie Skoglund i spetsen. Företaget har en bra idé som passar in i vår vision för området. Företaget har en gedigen erfarenhet inom området och har de senaste åren varit den entreprenör som drivit gästhamn och ställplats på området. Därför känns det extra roligt att de får möjlighet att fortsätta utveckla verksamheten.

“Arrendeavtalet för gästhamnen och ställplatserna gäller på tre år med möjlighet till ett års förlängning”, skriver kommunen.

Foto: Oskarshamns kommun

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS