Klart med arrendator till Oskarshamns gästhamn

Klart med arrendator till Oskarshamns gästhamn

2023-03-13 Av av Oskarshamns-Nytt

Annons: Nationaldagen 6 juni

OSKARSHAMN

”Nu är det klart med arrendator till Oskarshamns gästhamn, med tillhörande ställplatser för husbilar på Brädholmen. Det blir Ronnie Skoglund och hans Oskarshamns sjöservice AB som fortsätter med verksamheten”, skriver Oskarshamns kommun i ett pressmeddelande på måndagen.

”Arrendet annonserades under hösten där en beskrivning av företaget, affärsidén och pris efterfrågades. I urvalet lades större vikt vid konceptet än priset. Under förra veckan tilldelades arrendet. Fritidschef Daniel Stenberg och fastighetschef Susanne Kelly är nöjda med resultatet.”

– Det känns bra och tryggt i valet av Oskarshamns sjöservice AB med Ronnie Skoglund i spetsen. Företaget har en bra idé som passar in i vår vision för området. Företaget har en gedigen erfarenhet inom området och har de senaste åren varit den entreprenör som drivit gästhamn och ställplats på området. Därför känns det extra roligt att de får möjlighet att fortsätta utveckla verksamheten.

”Arrendeavtalet för gästhamnen och ställplatserna gäller på tre år med möjlighet till ett års förlängning”, skriver kommunen.

Foto: Oskarshamns kommun

Dela gärna artikeln med dina vänner: