Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

KLART: Patrik Karlkvist har skrivit på för en SHL-klubb

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

Patrik Karlkvist, som har öst in poäng i IK Oskarshamn under de senaste säsongerna, är klar för SHL-klubben Örebro.

– Vi är så klart väldigt glada över att välkomna Patrik till oss. Patrik är en spelare som haft en stor påverkan på sitt lag över tid och som bidragit med en stark produktion i SHL. Med Patriks spetsegenskaper i det offensiva spelet och framför allt powerplay kommer han vara en stor tillgång för oss. Vi ser också att vi kommer få stor nytta av Patriks ledaregenskaper, där han med sitt lugn kommer ha en stor påverkan i gruppen, säger Örebros Niklas Eriksson i ett pressmeddelande.

– Först och främst är det jättekul att vara på plats och få komma i gång. När det blev som det blev förra säsongen var det inte ett lätt beslut att lämna Oskarshamn – men efter de samtal som jag haft med Niklas var det ett enkelt beslut att välja Örebro. Jag har alltid tyckt att Örebro varit en häftig klubb med häftiga fans och det har alltid varit tufft att komma hit som motståndare. Jag vill vara med och bidra framåt men framför allt jobba hårt för att vi som lag ska nå framgång, säger Patrik Karlkvist i ett pressmeddelande.

Foto: Pierre Stjernfeldt

+1
5
+1
1
+1
1
+1
6
+1
4
+1
1
+1
15

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS