Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Kristdalasonen Manuel Ågren tog SM-guld med Växjö Lakers: ”Det känns jävligt bra”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

VÄXJÖ/KRISTDALA

Växjö Lakers är det bästa SHL-laget i Sverige 22/23. Den avgörande matchen mot Skellefteå spelades i VIDA Arena på måndagskvällen där Växjö vann med 3-0. Med i den vinnande truppen var Kristdalasonen Manuel Ågren som kammade hem sitt första SM-guld.

På måndagskvällen stod det klart att Växjö är svenska mästare under säsongen 22/23 efter att i den avgörande matchen slagit Skellefteå med 3-0 i VIDA Arena. En av de glada hockeyspelarna var Kristdalasonen Manuel Ågren som kammade hem sitt första SM-guld i SHL.

”Det är helt fantastiskt men jag tror på något sätt att efter motstånd kommer framgång. Det måste göra det någon gång. Jag tycker att både jag och alla grabbarna förtjänar det här till 100%. Det känns jävligt bra”, säger Manuel Ågren i en intervju med P4 Kalmar.

Ett par tuffa år

Manuel Ågren, född och uppvuxen i Kristdala, lämnade moderklubben IK Oskarshamn 2018 för spel i Djurgårdens IF och efter ett par tuffa år med sjukdom och svår skada som förstört flera säsonger i huvudstaden skrev han på kontrakt om två säsonger med Växjö Lakers för ett år sedan.

Säsongen 22/23 gjorde han comeback och nu är han alltså SM-guldmedaljör.

FAKTA / MANUEL ÅGREN #62

Position: Vänsterforward

Född: 1994-03-04 (29 år)

Längd: 180 cm

Karriärstatistik för tillgängliga ligor:

377 spelade matcher

152 totalpoäng

80 mål

72 målgivande passningar

Källa: Växjö Lakers

Foto: Freepik

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS