Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Kulturhuset laddar för bluescafé hela våren

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

MUSIK

Med start söndag 27 mars blir det bluescafé på Kulturhuset i Oskarshamn. Fem band spelar under lika många söndagar och inträdet är gratis för alla.

Nu på söndag den 27 mars är det dags för vårens första bluescafé på Kulturhuset i Oskarshamn. Blues Sisters från Malmö är först ut. Bandet, som består av Jenny Jonasson och Åsa Widerberg tillsammans med gitarristen Mats Helmer-Andersson, hyllar blueslegenderna Etta James, B-B King, Big Mama Thornton, med flera.

“Vi bjuder på fräcka tolkningar med en spännvidd från tung blues till soul”, skriver bandet i ett meddelande via Kulturhusets besöksvärd Stefan Kroner.

Blues på Kulturhuset

Under sammanlagt fem eftermiddagar blir det blues på Kulturhuset. Efter Blues Sisters spelar Bluesettes den 3 april, Sir Jay Åsling den 10 april, The Patternridge Blues Boys den 17 april och sist ut den 24 april är det Bluesbröder: Claes Yngström & Patrik Steen som äntrar scenen.

Husbandet består av konferencieren Peter O Ekberg på gitarr, Magnus Hasselgren på gitarr, Victor Johansson på bas och Tommy Medner på trummor.

Foto: Freepik

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS