Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Läkare på hälsocentral i Oskarshamn blir ny chefläkare i primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

”Inger Landgren har utsetts till ny chefläkare i primärvårdsförvaltningen”, skriver Region Kalmar län i ett pressmeddelande på tisdagen.

”Inger Landgren är specialist inom allmän medicin och arbetar som distriktsläkare på Gripens hälsocentral i Oskarshamn, hon har under en följd av år jobbat inom primärvården i Oskarshamn. Inger Landgren har också haft uppdrag för Socialstyrelsen inom astma och palliativ vård samt varit med i nationella arbetsgrupper för långvarig godartad smärta fram tills nu, samtidigt som hon har varit medicinsk ansvarig läkare på hälsocentralen”, skriver regionen.

”Inger Landgren kommer parallellt med chefläkaruppdraget att fortsätta arbeta kliniskt.”

– Jag hoppas att min långa erfarenhet från klinisk verksamhet ska vara till gagn när jag nu antar utmaningen att arbeta på en mer övergripande nivå som chefläkare, säger Inger Landgren, som tillträder befattningen den 1 februari.

Foto: Region Kalmar län

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS