Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Länsbo vann stor trissvinst: ”Det blev en försenad julklapp”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

LÄNET

Några överblivna julklappslotter tog Kenneth och hans fru Gunilla till storvinst i tv. I tisdagens TV4 Nyhetsmorgon var Kenneth med på videolänk från Kalmar och vann 100 000 kronor.

Till jul köpte Kenneth och hans fru Gunilla på sig ett antal Trisslotter för att ge bort i julklapp. När julklapparna var utdelade visade det sig att det fortfarande fanns några lotter kvar.

– Det var tur att det blev så. Lotterna blev liggande här hemma i några veckor innan vi skrapade. Det var Gunilla som sen skrapade fram tre tv-rutor. Vi blev väldigt förvånade, det är inget som brukar hända, berättar Kenneth med ett skratt.

Skrapade fram storvinst

Med läget som varit valde det pensionerade Kalmarparet att stanna hemma för att i stället delta i Nyhetsmorgon via videolänk. Och i tisdagens direktsändning skrapades det fram en vinst på 100 000 kronor.

– Vi ska unna oss en bit god mat och fundera över vad vinsten kan betyda för oss, säger Kenneth.

En försenad julklapp

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe kunde gratulera till storvinsten strax efter tv-sändningen.

– Det blev en försenad julklapp som heter duga! Kenneth är årets första Kalmarbo att vinna stort i tv, säger han och avslutar med att berätta att trisslotten som tog Kalmarparet till vinsten på 100 000 kronor var köpt hos Pressbyrån på Östra Sjögatan i Kalmar.

Foto: Svenska Spel

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS