Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Lars vann på Triss: ”Jag som aldrig brukar vinna något”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

”Lars från Långås var fredagens TV-Trissvinnare i TV4 Nyhetsmorgon. Han tog sig dit via en marknadsundersökning och landade till slut en vinst på 100 000 kronor”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

– Jag som aldrig brukar vinna något. Det här är exceptionellt, säger Lars.

”Hemma i Långås driver Lars lantbruk och fick ett speciellt avbrott i den vardagen med en resa till Stockholm för att skrapa Triss i direktsänd tv. Lotten som tog honom hela vägen till Nyhetsmorgon var ersättningen för ett deltagande i en marknadsundersökning”, skriver Svenska Spel.

– Jag köper sällan lotter. Jag har aldrig kunnat förlita mig på turen och brukar aldrig vinna något. Det här är exceptionellt, säger Lars med ett leende.

”Han hade hustrun Jessica med sig i studion och efter avslutad insats i rutan stod det klart att paret tagit hem en vinst på 100 000 kronor”, skriver Svenska Spel.

– Vi tänker att vi skulle vilja hitta på något med familjen. Vi har två döttrar, en som flyttat hemifrån och en som ska flytta hemifrån, och de har sagt att det vore fint med något extra bidrag, haha. Tanken är att vi skulle vilja göra en resa tillsammans, säger Lars.

Johan Svedberg är vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur och var med paret från Långås under Trissmorgonen på TV4.

– Det här var andra dagen på raken vi hade besök av en TV-Trissvinnare från Halland. I går var det Halmstad som var representerat och i dag blev det årets första vinnare från Falkenbergs kommun, säger han.

Lotten som tog Lars och Jessica till Nyhetsmorgon var köpt online på svenskaspel.se.

Se här när Lars skrapar fram sin vinst: Lantbrukaren Lars skrapar fram trissvinsten: ”Alltid nåt som behöver lagas” (tv4play.se)

Det här är Triss:

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS