SVERIGE
Vilka vanligt förekommande påskprodukter har blivit billigare, och vilka har blivit dyrare, sedan förra året?
Enligt Matpriskollen ser det ut så här:
Prisutveckling i procent på påskprodukter mellan mars 2023 och mars 2024:
Smör -9,9
Cheddarost -7,1
Grädde -6,8
Sparris -5,5
Oxfilé (svensk) -2,3
Bryggkaffe +1,1
Majonnäs +1,2
Ägg +1,5
Påskmust +1,6
Skivad lax +2,9
Lammkött (svenskt) +4,6
Sill +4,9
Källa: Matpriskollen
Genrebild: Fotoakuten
What’s your Reaction?
+1
3
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
6

Chefredaktör & ansvarig utgivare. Utbildad journalist med mångårig erfarenhet från flera lokaltidningar som nyhetsreporter, sportreporter och fotograf.