Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Lottospelare i Småland jublar högt efter lördagens dragning: Fick sju rätt och vann…

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

“Vid lördagens Lotto blev det miljonvinst på båda dragningar. Sju rätt på Lotto 1 gav en vinst på drygt 5,9 miljoner kronor till en spelare i Västerås och sju rätt på Lotto 2 gav drygt 1,5 miljoner till en spelare i Värnamo”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

“Lördagens dragning av Lotto gav miljonvinster på två håll i landet då spelare i Västerås och Värnamo prickat in sju rätt Lotto 1 respektive Lotto 2.”

“Kvällens högsta vinst gick till en spelare som lämnat in sitt spel hos Direkten Västerås City. Den inlämnade kupongen innehöll en rad med sju rätt på Lotto 1 som blev värd 5 914 675 kronor.”

“Turstaden nummer ett”

− Västerås seglar upp som turstaden nummer ett just nu! För andra kvällen i rad landar en miljonvinst i gurkstaden. Under fredagskvällen stod det klart att en Eurojackpotrad som lämnats in hos Stora Coop Stenby ledde till vinst på drygt 3,8 miljoner kronor, berättar Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe.

“Även i Småland kan en Lottospelare jubla högt efter lördagens Lottodragning. Ett spel som lämnats in via Svenska Spel Turs hemsida eller app av en spelare hemmahörande i Värnamo prickade sju rätt på Lotto 2 vilket gav en vinst på 1 570 269 kronor”, skriver Svenska Spel.

− Nu påbörjas det angenäma arbetet med att kontakta dessa två vinnare för att gratulera till vinsterna, det blir spännande att höra vilka typer av drömmar som kan förverkligas tack vare kvällens utfall. Vinnaren i Västerås kommer även att erbjudas ekonomisk och juridisk rådgivning via vår samarbetsbank, det är något vi erbjuder alla som vinner mer än fem miljoner kronor som en del i vårt spelansvar, säger Martin Ridderstolpe.

Rätt rad Lotto 2, lördag 13 januari 2024: 15 – 19 – 24 – 25 – 28 – 30 – 32

Det här är Lotto:

  • Lotto är spelet där det gäller att pricka sju av 35 nummer.
  • Är du ensam med sju rätt är du garanterad minst en miljon kronor i vinst.
  • Vid varje dragning dras även fyra så kallade tilläggsnummer, har du sex av vinstnumren och ett tilläggsnummer vinner du i vinstgruppen 6 rätt + tillägg.
  • Varje dragning har två omgångar, Lotto 1 och Lotto 2. Du kan välja att delta i båda eller endast Lotto 1.

Genrebild: Svenska Spel

+1
13
+1
2
+1
3
+1
6
+1
2
+1
4
+1
15

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS