Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Mahmoud Al Mokdad (C) om bränderna på Fröviskolan i Högsby: ”Mycket allvarlig situation”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

HÖGSBY

Tidigare på onsdagen berättade vi om två bränder på Fröviskolan i Högsby (läs om dem här).

Mahmoud Al Mokdad (C), bilden, är ordförande i utbildningsutskottet i kommunen.

Han kommenterar händelserna så här:

”Detta är en mycket allvarlig situation. Försök till mordbrand och skadegörelse genom brand är allvarliga brott som hotar både människors säkerhet och egendom. Polisen tar ärendet på allvar och vi arbetar kontinuerligt för att säkerställa tryggheten i skolan.  Jag hoppas att en utredning kan leda till att de ansvariga för dessa handlingar blir identifierade och åtalade. Vi väntar på polisens utredning.”

”Föräldrar har en viktig roll”

”Föräldrar har en viktig roll när det gäller att uppfostra och fostra sina barn. Det är deras ansvar att skapa en trygg och respektfull miljö för sina barn, lära dem värderingar och normer, och hjälpa dem att förstå konsekvenserna av sina handlingar. Uppfostran och vägledning från föräldrar kan spela en avgörande roll i att forma barnens beteende och karaktär. Det är viktigt att föräldrar är engagerade och deltar aktivt i barnens liv för att hjälpa dem växa upp till ansvarstagande individer”, skriver Mahmoud Al Mokdad i ett e-postmeddelande till vår tidning på onsdagskvällen.

Mahmoud Al Mokdad (C)
Mahmoud Al Mokdad (C). Foto: Centerpartiet

Läs mer här.

+1
22
+1
22
+1
0
+1
2
+1
1
+1
0
+1
2

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS