Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Mamma i Oskarshamn berättar: ”Två av mina barn blev livrädda för covid-19”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

En mamma i Oskarshamn hör av sig till vår tidning och ber oss att skriva om den psykiska ohälsan i samhället, som är kopplad till den pågående coronapandemin.

– Två av mina barn blev livrädda för covid-19, berättar hon.

– För ett av mina barn har det gått så långt att han väljer att äta ångestdämpande medicin, säger mamman, som vill vara anonym.

– Han blev så rädd och frågade om alla på jorden ska dö nu. Nej, svarade jag. Men hans ångest tog över. Jag tror att det är viktigt att lyfta fram det här med den psykiska ohälsan under coronapandemin. Jag tror att mängder av personer känner igen sig. Livet är tufft – och jag tror att det är viktigt att prata om det. Och jag tror att det är viktigt att tidningarna skriver om det. Det kan hjälpa många.

Har du också något att berätta som är kopplat till psykisk ohälsa under coronapandemin? Hör av dig till Oskarshamns-Nytt. Vi tror att det är viktigt att skriva om detta. Det kan hjälpa många. Givetvis får den som berättar vara anonym.

TEXT

PETER A ROSÉN

peter@oskarshamns-nytt.se

FOTO

FREEPIK

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS