Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Marko och mamma Irma är tillbaka med nya byggprojekt i säsong kaksi

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

NÖJE

Marko och Irma är tillbaka för en andra säsong i tv-rutan. Om det blir bävlingjakt återstår att se men det utlovas byggprojekt varvat med resor, roliga upptåg och en och annan svordom på finska.

Fjolårets husbygge har lämnat Irmas trädgård i ett fullständigt kaos vilket får duon att återigen kavla upp ärmarna, ta på sig snickarbyxorna och ringa in byggteamet. Det blir en bergochdalbana av upplevelser när Marko och Irma sätter såväl tålamod och samarbetsförmåga som hantverkskunskaper på prov.

– När det nya huset stod klart var morsan överlycklig, men hennes tomt lämnades i fullständigt byggkaos – det känns lite som att gå runt på en sopptip – så den här sommaren försökte jag hjälpa henne att fixa det, säger Marko Lehtosalo.

Åtta nya avsnitt

I åtta avsnitt får vi följa duon i deras vardag på Ingarö i Stockholms skärgård när byggprojektet varvas med resor, övningskörning och en och annan finsk svordom.

– Vi kommer ta en tur till Finland och besöka platsen där jag föddes och där mamma har vuxit upp. Det känns mysigt att komma dit eftersom jag har många barndomsminnen därifrån, säger Marko Lehtosalo.

Nya säsongen har premiär den 5 mars på TV4 Play och TV4.

Foto: TV4

+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
1

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS