Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Mattias Bäckström Johansson (SD): ”Småduttande”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN/SVERIGE

Mattias Bäckström Johansson (SD), riksdagsledamot från Oskarshamn, säger så här om regeringens och stödpartiernas budgetförslag till riksdagen, som lades fram idag:

– Regeringens budget präglas av kompromissförslag i alla möjliga riktningar för att premiera de partier som man gjort upp med. Något som leder till att det blir vare sig hackat eller malet med småduttande och där effektiviteten i de olika förslagen blir väldigt låg. Detta verkar man konsekvent bortse ifrån då man strösslar med skattebetalarnas och lånade pengar.
– Det som verkligen behövs är en ordentlig satsning som gör skillnad för att stimulera efterfrågan i den svenska ekonomin samtidigt som ytterligare förstärkningar behövs inom den kommunala och regionala välfärden. Dessutom brister regeringen kriminalpolitik fortsatt där rättskedjan underfinansieras, om man på allvar ska kunna bekämpa den växande brottsligheten, säger Mattias Bäckström Johansson.

TEXT & FOTO

PETER A ROSÉN

peter@oskarshamns-nytt.se

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS