Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Medborgarförslag: Utvärdera skolmaten i Oskarshamns kommun med hjälp av enkäter

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

”Mitt förslag är att det införs en enkätutvärdering av skolmaten för kommunens elever”, skriver en kommuninvånare i ett medborgarförslag som har skickats in till Oskarshamns kommun.

Personen i fråga konstaterar att skolorna serverar mat som är både omtyckt och mindre omtyckt, som konstaterar att traditionella rätter som exempelvis innehåller fläsk numera innehåller kyckling.

Personen skriver att merparten av förändringarna sker, eller har skett, utan att skolelever får vara med och bestämma eller utvärdera rätterna.

”Det är såklart viktigt med näringsrik och uppskattad mat om skoleleverna ska kunna prestera bra i skolorna. Därför är det bra att man ska få chans att säga vad man tycker om maten och hur den kan förbättras. Mitt förslag är därför att det införs en enkätutvärdering av skolmaten för kommunenselever”, skriver personen.

Arkivbild: Oskarshamns kommun

+1
17
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS