Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Mejl till kommunen: ”Har inte lyckats hitta en enda plats där jag kan stå längre än två timmar och ladda min bil”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

”Jag bor utanför stan och tänkte passa på att ladda min elbil när jag ändå går kurs i centrum. Men jag har inte lyckats hitta en enda plats där jag kan stå längre än två timmar och ladda min bil. Stämmer verkligen detta? Det tar ju längre tid än så att ladda upp batteriet”, skriver en privatperson i ett mejl till tekniska kontoret i Oskarshamns kommun.

Personen i fråga fortsätter:

”Och betalar man dyra pengar för att gå en kurs vill man ju inte gärna gå ifrån för att flytta bilen till en ny plats och påbörja en ny laddning där. Att sedan behöva betala parkeringsavgift för att kunna ladda bilen är ganska fräckt i mitt tycke.”

”Fick svar från servicecenter att ”på Brädholmen har vi laddstolpar som du kan ladda din bil i max fyra timmar, där p-skiva gäller. Sen har vi laddstolpar vid järnvägsstationen där du kan stå obegränsad tid. Betalningen sker till Oskarshamn Energi”. Dock tycker jag inte det är rimligt att gå därifrån när man ska gå en kurs. Kanske borde kommunen tänka till lite där och ändra just parkeringstiden för laddplatserna till att man får stå antingen fler timmar eller så länge laddning pågår (som de allra flesta andra städer har). Hoppas på en bättring här till nästa termin!”, skriver personen, som påpekar att det kan vara jobbigt att kånka på saker en längre sträcka.

Genrebild: Freepik

+1
8
+1
0
+1
1
+1
23
+1
4
+1
1
+1
13

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS