Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

MISSA INTE: En kärleksfull restauranghelg i Oskarshamn

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

På uppdrag av Oskarshamns kommun genomför Attraktiva Oskarshamn en kampanj för en kärleksfull restauranghelg i samband med Alla hjärtans dag. Syftet är att oskarshamnarna ska njuta av smakfull mat och dryck och härliga fikastunder bland stadens breda utbud tillsammans med nära och kära under dagarna 11-14 februari.

”Inför helgen genomförs en omfattande annonsering i tryckt och digital media och t-shirts med oskarshamnskärlek delas ut till café- och restaurangpersonal. Under lördagskvällen kommer marschaller att tändas upp inne i stan runt de restaurangtätaste stråken, och en marschallformation av ett hjärta kommer att läggas på Lilla Torget, där det dessutom finns fotovänlig kärleksbänk för förälskade par eller glada vänner att föreviga sig vid”, skriver Attraktiva Oskarshamn i ett pressmeddelande på onsdagen.

Fototävling

”Det kommer också utlysas fototävling på Instagram där de mest kärleksfulla bilderna ska koras. Första och andra vinst är en hotellövernattning i dubbelrum på Best Western Sjöfartshotellet och tredje och fjärde vinst är presentkort på Handel Oskarshamn”, skriver Attraktiva Oskarshamn.

”Inför Alla hjärtans dag flödar kärleken i Oskarshamns centrum. Oskarshamns förskolebarn har hjälpt till att smycka staden med hundratals vackra hjärtan som är skapade med värme och kreativitet. Flera hjärtan innehåller små kärleksfulla budskap som till exempel jag tycker så mycket om min syster”, skriver Oskarshamns kommun i ett pressmeddelande.

Stora röda hjärtan

”Oscarsgymnasiets ungdomar har skapat en stor utställning på skärmar på sin bildundervisning. Denna utställning kommer att stå på Västra Torggatan ett par veckor.”

”Kommunens arbetsmarknadsenhet ”Gröna spåret” står också bakom en del av stadens Alla hjärtans dag-pyntning. De har skapat ett antal vackra hjärtan i trä som pryder centrum.”

”Över flera gågator har det hängts upp stora röda hjärtan och där det finns möjlighet har belysningen ställts om till kärlekens färg, t ex på Vingnöten vid järnvägsstationen. På Lilla torget återfinns årets hetaste parkbänk – Oskarshamns kärlekssoffa, skapad av Johan på Nordevent.”

”Extra stämningsfullt”

”Extra stämningsfullt blir det på lördag kväll den 12/2 då det tänds en hel del marschaller runt om i staden för att skapa en mysig och värmande inramning för alla som vill gå ut och äta eller bara mysa i stadskärnan.”

”Satsningarna som är ett led i att verka för levande, föränderliga och intressanta offentliga rum i stadskärnan sker i samarbete mellan Oskarshamns kommun och Attraktiva Oskarshamn AB”, skriver kommunen.

Foto: Freepik

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS