Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

MISSA INTE: Här är det avgiftsfri parkering på lördagar från och med månadsskiftet

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

“Från 1 maj är det gratis att parkera i centrala i Oskarshamn på lördagar. Detta som ett resultat av den utvärdering vi gjort, där vi bland annat tagit in synpunkter från handlarna i centrum. Genom att ta bort parkeringsavgiften på lördagar är förhoppningen att locka fler människor in till handeln i centrum”, skriver Oskarshamns kommun i ett pressmeddelande.

“Avgiftsfri parkering gäller i hela centrum på lördagar, men på parkeringsplatser med tidsbegränsning två timmar och 60 minuter ska p-skiva användas. Tidsbegränsningen gäller alltså fortsatt, och det är inte tillåtet att förlänga parkeringstiden med hjälp av p-skivan. På lördagar är det precis som tidigare även avgiftsfritt på 4-timmarsparkeringar”, skriver kommunen.

62 avgiftsfria p-platser

“Från 1 maj har vi utökat med fler 4-timmarsparkeringar och vi har också gjort om vissa avgiftsbelagda platser till avgiftsfria och vice versa. Som ett exempel blir det avgiftsfritt att parkera längs Hamngatan och nedre delen av Kungsgatan under 30 minuter. Vi kommer att skylta om på berörda parkeringar under veckan och parkeringskartan på oskarshamn.se uppdateras 1 maj.”

“Kostnaden, avgiften för att parkera, är samma som tidigare. I centrum finns 62 parkeringsplatser som är avgiftsfria alla dagar i veckan”, skriver kommunen.

Parkeringskarta, Oskarshamn
Karta: Oskarshamns kommun

Foto: Oskarshamns kommun

+1
15
+1
2
+1
0
+1
23
+1
1
+1
0
+1
6

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS