Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Misstänkt farligt föremål på Öland bedöms vara ofarligt

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

ÖLAND

Polisen berättade på fredagen om ett misstänkt farligt föremål på Sandviksreveln i Ottenby naturreservat på södra Öland.

Det var på torsdagen som en polispatrull skickades till området med anledning av att ett föremål hade hittats på den aktuella platsen.

På fredagen konstaterade polisen att det ”inte går att utesluta att det rör sig om ett föremål som kan vara farligt för allmänheten”.

Föremålet skulle därför bli föremål för en undersökning.

”Men det har inte gått att göra på grund av rådande väder på platsen. Ett nytt försök kommer att göras under morgondagen”, skrev polisen på sin hemsida på fredagen.

Polisen uppmanade allmänheten att inte befinna sig i närheten av Sandviksreveln förrän man har genomfört undersökningen av föremålet.

Uppdatering, lördag klockan 13:00:

”Nationella bombskyddsgruppen har, efter samråd med en polispatrull som tagit sig ut till föremålet, gjort bedömningen att det inte rör sig om något farligt föremål”, skriver polisen på sin hemsida.

Arkivfoto: Peter A Rosén

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS