Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Misstänkt knarkpåverkade män var ute på en vinglig färd i en stulen bil: Stoppades på E22:an

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

MÖNSTERÅS

Klockan 18.58 i lördags, den 25 maj, stoppade polisen två misstänkt knarkpåverkade män som var ute på en vinglig färd i en stulen bil på E22:an, i höjd med Mönsterås.

Det visade sig att föraren – en man i 25-årsåldern med adress i Blekinge – som försökte utge sig för att vara någon annan – vilket genomskådades, inte har något körkort.

Han är nu misstänkt för stöld, olovlig körning, drograttfylleri, ringa narkotikabrott (eget bruk) och olovlig identitetsanvändning.

Satte sig till motvärn

Passageraren, en man i 25-årsåldern med adress i södra Kalmar län, är misstänkt för stöld, ringa narkotikabrott (eget bruk) och våldsamt motstånd. Han satte sig till motvärn vid polisingripandet.

– Man misstänker att bilen tillgreps i Bergkvara, på lördagen. Männen hade varit på besök i en bostad och de ska då ha tagit bilnycklarna. När vi ringde fordonsägaren, så visade det sig att bilen saknades, säger Robert Loeffel, pressekreterare i polisregion syd, på måndagen.

Männen släpptes efter förhör, men de är alltjämt misstänkta för ovannämnda brott.

+1
5
+1
0
+1
0
+1
6
+1
0
+1
0
+1
8

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS