Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Misterhultsbygdens intressegrupp i brev till kommunen: “Vi vill ingå i denna grupp”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

MISTERHULT/OSKARSHAMN

Misterhultsbygdens intressegrupp, före detta Folkinitiativet i Misterhult, vill ingå i gruppen som ska utreda öppnandet av äldreboendena Charlottagården och Hultgården i Misterhult.

Misterhultsbygdens intressegrupp skriver – genom Eva Holm (bilden), Edward Dunge och Mette Munter – om detta i ett brev till kommunstyrelsens ordförande Andreas Erlandsson (S), med flera.

”Med glädje kunde vi konstatera att fullmäktige fattade det formella beslutet om att öppna Hultgården och Charlottagården i Misterhult. Vi har också hört om kommunens planer på att tillsätta en utredning kring öppnandet av boendena. Vi vill gärna ingå i denna grupp, eftersom vi har stor lokal kännedom och många goda idéer kring boendena som vi gärna vill ska komma fram för att göra dem till riktigt attraktiva boenden för kommunen”, skriver trion.

Arkivfoto: Peter A Rosén

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS